BOSZICHT APPARTEMENTEN                 SCHIERMONNIKOOG

Appartement details

Boszicht Schiermonnikoog 
ligt op 200 meter van het strand.
De oostzijde van het gebouw (de entree) ligt aan de Badweg, de zuidzijde aan het Vuurtorenpad, de westzijde kijkt richting de vuurtoren en de noordzijdet richting de Noordzee.

Kinderstoel en kinderbedje op aanvraag beschikbaar voor alle appartementen.
In alle appartementen heeft u gratis draadloos toegang tot internet via wifi.
BERK, appartement 2

ligt op de begane grond op het zuiden aan het Vuurtorenpad. Er is een ruim privéterras met terrasmeubilair. Dit appartementen is geschikt voor 5 personen. Er zijn twee slaapkamers, de ene met een tweepersoonsbed en de andere met drie eenpersoonsbedden. Het appartement wordt verwarmd middels cv. Er is een tweede toilet in een van de badkamers. Er is een vaatwasser en een TV met DVD-speler.

Huisdieren zijn in appartement. 2 in overleg toegestaan.


Ceder, appartement 3  


ligt op de begane grond op het zuiden aan het Vuurtorenpad. Er is een ruim privéterras met terrasmeubilair.
Dit appartement is geschikt voor 5 personen. Er zijn twee slaapkamers, de ene met een tweepersoonsbed en de andere met drie eenpersoonsbedden. Het appartementen wordt verwarmd middels cv. Er is een tweede toilet in een van de badkamers. Er is een vaatwasser, combi-magnetron en een TV met DVD-speler.
Ceder  heeft een aparte keuken in open verbinding met de woonkamer.
Huisdieren zijn in appartement 3 in overleg toegestaan. 

Den: appartement 4  

is geschikt voor 4 personen en ligt op de 1e verdieping aan de Z.O.-zijde van het gebouw. Het heeft een inpandig balkon aan de zuidkant. 
Er zijn twee slaapkamers, de ene met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. De keuken is voorzien van een vaatwasser. Er is tevens een wasmachine aanwezig.
Verwarming door middel van elektrische convectoren. Het appartement is bereikbaar per lift of per trap.Eik; appartement 5,  

is geschikt voor 5 personen. Dit appartement ligt op de 1e verdieping aan de zuidzijde van het gebouw en heeft een Frans balkon en een inpandig balkon. Verwarming door middel van elektrische convectorenHet appartement heeft twee slaapkamers: In de ene slaapkamer een tweepersoonsbed en in de andere  drie eenpersoonsbedden, elk met eigen badkamer waarvan één met een douche en een tweede toilet en de andere een bad en twee wastafels.
De ruime keuken beschikt o.a. over een vaatwasser en een combi-magnetron. Er is een TV met DVD speler.
In appartement  5  zijn huisdieren in overleg toegestaan. 
Het appartement is bereikbaar per lift of per trap.Boszicht 7, appartement 7,

is geschikt voor 2-3 personen en ligt op de 1e verdieping aan de Z.W. zijde van het gebouw. Het heeft een ruim balkon met duinzicht.
Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed, met douche en een dubbele wastafel. Er is een een apart toilet.
Een ruime eigentijdse woonkamer met kookeiland. In de woonkamer is een tweepersoons bedbank.
Verwarming door middel van elektrische convectoren. Het appartement is bereikbaar per lift of per trap

Hazelaar, appartement 8,

is geschikt voor 5 personen (eventueel maximaal 7) en ligt op de 1e verdieping aan de N.W. zijde van het gebouw en heeft Franse balkons. 
Er is een TV met een DVD-speler. In één van de badkamers is een tweede toilet. Verwarming door middel van elektrische convectoren.
Het zeer ruime appartement is bereikbaar per lift of per trap.
Er zijn twee slaapkamers, de ene met een tweepersoonsbed, de andere met een stapelbed en een eenpersoonsbed. In de woonkamer is tevens een bedkast voor twee extra slaapplaatsen. 


Iep, appartement 9

is geschikt voor 5 personen, ligt op de 1e verdieping aan de N.O. zijde van het gebouw en heeft een zeer groot balkon van ongeveer 15 m2  aan de oostzijde, met terrasmeubilair. Er zijn twee slaapkamers, waarvan de ene slaapkamer met een tweepersoonsbed en de andere met drie eenpersoonsbedden. In één van de badkamers is een tweede toilet. Verwarming door middel van elektrische convectoren.Er is een TV met DVD speler.
Moderne keuken unit voorzien van afwasmachine en combimagnetron.
Het zeer ruime appartement is bereikbaar per lift of per trap.
In app.9 Iep zijn huisdieren in overleg toegestaan.